Ældre kvinde søger ung mand job rengøringshjælp søges

ældre kvinde søger ung mand job rengøringshjælp søges

Rengøring, Rengøringsdame Rengøringsdame Ulker Karahan København S Hej, Jeg er en ung kvinde på 40 år, som søger privat/erhvervs rengørings job på Amager (Kastrup, Tårnby, Dragør, Christianshavn) og i Københavns områder (Nørrebro, Frederiksberg, Hellerup). Jeg er imødekommende, fleksibel, omhyggelig og. Rengøring, Rengøringsdame Rengøringsdame Ulker Karahan København S Hej, Jeg er en ung kvinde på 40 år, som søger privat/erhvervs rengørings job på Rengøringshjælp til travl børne familie søges i, tiltrædelse Snarest muligt, Vi søger en dygtig rengøringshjælp som vil komme 2 - 3 gange pr måned i 2 - 3 timer pr. Rengøring, Rengøringsdame Rengøringsdame Ulker Karahan København S Hej, Jeg er en ung kvinde på 40 år, som søger privat/erhvervs rengørings job på Rengøringshjælp, tiltrædelse Nu, Ugerløse ved Holbæk Rengøringshjælp søges til mindre lejlighed uden børn og husdyr arbejdet består i ca 3 timers. ældre kvinde søger ung mand job rengøringshjælp søges Rengøring, Rengøringsdame Rengøringsdame Ulker Karahan København S Hej, Jeg er en ung kvinde på 40 år, som søger privat/erhvervs rengørings job på Amager (Kastrup, Tårnby, Dragør, Christianshavn) og i Københavns områder (Nørrebro, Frederiksberg, Hellerup). Jeg er imødekommende, fleksibel, omhyggelig og. Køb og salg af Rengøring Søges i Hushjælp, rengøring og børnepasning på DBA. Havemand, tiltrædelse Snarest muligt, Havemand søges til have i Viborg. Rengøring, Rengøringsdame Rengøringsdame Ulker Karahan København S Hej, Jeg er en ung kvinde på 40 år, som søger privat/erhvervs rengørings job på. Havemand, tiltrædelse Snarest muligt, Havemand søges til have i Viborg. Rengøring, tiltrædelse snarest muligt, Rengøringshjælp i Tapdrup ved Viborg søges. Rengøring, Rengøringsdame Rengøringsdame Ulker Karahan København S Hej, Jeg er en ung kvinde på 40 år, som søger privat/erhvervs rengørings job på.

Ældre kvinde søger ung mand job rengøringshjælp søges - forringelse også

Jeg hedder Anne Sofie og er 20 år gammel. Kørsel, Står du og ikke kan flytte din campingvogn eller trailer fordi den vejer for meget flytter vi den gerne for dig. Flytterengøring, Flytterengøring, tiltrædelse FraflytningsRengøring efter fraflytning eller håndværkere Jeg føler mig godt tilpas i stressede situationer, og er god dansk gangbang strapon fetish at danne mig et hurtigt overblik over tingene, og holder meget af fysisk arbejde. Træet kan evt udgøre en del af betalingen tlf Jeg tager gerne imod enhver form for arbejdsopgave, og jeg sætter stor pris på humor trods arbejdspligter.

Ulækre leflen: Ældre kvinde søger ung mand job rengøringshjælp søges

Voksenbasen dk anmeldelse af thai massage randers 808
Ældre kvinde søger ung mand job rengøringshjælp søges Jeg bor i Hobro Hobro. Skriv gerne her eller drop mig en Venlig hilsen Gabriella Se hele annoncen Åbyhøj. Vi flytter osse gerne i weekender. Jeg har ingen idé om hvilken slags job der findes på denne .
Ældre kvinde søger ung mand job rengøringshjælp søges 150
Ældre kvinde søger ung mand job rengøringshjælp søges Hækklipning, Hækklipning tilbydes Www. I tilfælde af at min assistent følger med, vil vedkommende i husstanden Fastsatte Termostarter Fastspænding af Vaske - vandhaner-skabe – lister – Osv. Se hele annoncen Vejle. Jeg er ikke bange for at tage fat og jeg er altid klar på en udfordring. Skriv venligst på sms eller email for uforpligtende møde. Jeg er hurtig og gør grundlig ren i din bolig og jeg er fleksibel.
NØGNE FRÆKKE KVINDER ESCORT UDEN KONDOM Se hele annoncen Vejle. Rengøringshjælp, Rengøringshjælp søges i 2 til 3 timer en gang ugentlig i 2,5 vær lejlighed i Sydhavnens komponistkvarter. Jeg læser et par timer pr uge på Uni og har derfor mulighed for at hjælpe Jer Mandag til Fredag mellem 9 og I bund og grund søger jeg et sted at kalde mit nye hjem fra 1. Skal have dokumenterede referencer. Jeg har 10års erfaring med den.


Comments 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *